LivsstilsCenter for Krop & Sjæl

LivsstilsCenter for Krop & Sjæl

Hej, jeg hedder Hellebeth Hansen

Jeg er indehaver af LivsstilsCenter for Krop & Sjæl og glæder mig til personligt at hilse på dig, og fortælle om hvordan LivsstilsCenter for Krop & Sjæl kan give dig et bedre liv. Jeg er trænings- og livsstilscoach, behandler og terapeut og kan tilbyde dig følgende:

  • Træning på ProVip og Helsebrixe
  • E-Fit Beauty & Slim
  • Vakuumterapi
  • Vakuumterapi
  • Reiki-Healing
  • 3A-terapi
  • Mind Mirror bevisthedstræning for ro og balance
  • Coaching i sundhed, rygestop og vægttab
  • Mentorordninger og samtaler om “når livet er svært”
  • Samarbejde med kommunen om job-parathed

Jeg har arbejdet med systemet siden 1995. Jeg har derved haft den glæde at se mange mennesker opbygge deres fysik og smidiggjort deres krop ved hjælp af de forskellige behandlinger vi tilbyder. Jeg hjælper dig med at forbinde kroppen, sindet og ånden ved hjælp af træning, kostvejledning, samtaler og behandling. Jeg ønsker desuden at hjælpe dig med at blive bevidst om din egen krop, så du ved, at du belønnes ved at investere i din sundhed. Jeg ønsker at dele min viden og erfaring. Det gør mig glad, når du lytter, lærer og implementerer denne viden i dit liv, så du forbliver rask og rørig. Jeg vil gerne vise dig at motion, sundere livsstil og sundere kort kan være nemt og rart at ændre med de rigtige tanker.

LivsstilsCenter for Krop & Sjæl byder velkommen til en dejlig motionsform.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen
Hellebeth

Hellebeth Hansen
Hellebeth Hansen

Sociale medier

GET IN TOUCH

Address: 8901 Marmora Road, Glasgow, D04 89GR
Email: mail@demolink.org
Phone: (800) 0123 – 456 – 7890

Open hours

Monday – Friday: – 7am – 10pm
Saturday: 8am – 10pm
Sunday: 8am – 11pm

Follow Us