Vi møder dig altid der hvor du er

Mit navn er Hellebeth Hansen, og jeg er uddannet trænings- og livsstilscoach, behandler og terapeut. Jeg har arbejdet med mennesker siden 1995. Jeg ser glæde i, at de hvordan vores klienter får forbundet deres krop og sind gennem de forskellige behandlinger, vi kan tilbyde i centeret. Jeg får dig til at reflektere over, hvordan du mærker i din krop, at du belønnes ved at investere i din sundhed. 

Hos mig kan du udover vores træning i E-fit beauty & slim og Helsebrixe, tilbyder jeg lysterapi med coaching og reiki healing. Jeg uddanner også i reiki healing, hvis man selv ønsker at kunne praktisere healing på sig selv, andre mennesker og dyr. 

Jeg glæder mig meget til at tage imod dig og vise dig, at du belønnes ved at investere i din sundhed. 

Vores værdier

Livsstilscenter for Krop og Sjæl er et center, som byder på en holistisk og alternativ tilgang til træning, kost og behandlinger. 

Vores passion i Livsstilscenter for Krop og Sjæl er, at hjælpe dig med at finde vejen, for at forbinde din krop og sjæl;


 “vi vil gerne vise dig, at du belønnes ved at investere i din sundhed”


Vi har mange forskellige målgrupper i vores center, og vi møder dig altid der hvor du er, og det er vigtigt for os at du føler dig velkommen, både blandt os og medlemmer. 

Vi ved hvor vigtig kost og motion er for os alle sammen, trods alder og baggrund, derfor har vi en træningsform som er nydelsesfuld og helt uden belastning, så vi kan være med til at bidrage til at så mange mennesker som muligt kan skabe et sundt og raskt velvære.