Jeg er Hellebeth Hansen

Og er indehaver af LivsstilsCenter for Krop & Sjæl og jeg glæder mig til at hilse på dig, og fortælle om hvordan LivsstilsCenter for Krop & Sjæl kan give dig et bedre liv.
Jeg er trænings- og livsstilscoach, behandler og terapeut.

Om mig

Jeg har arbejdet med mennesker siden 1995. Jeg har den glæde at se mine klienter opbygge deres fysik og få smidiggjort deres krop ved hjælp af de forskellige behandlinger. Jeg hjælper dig med at forbinde kroppen, sindet og ånden ved hjælp af træning, kostvejledning, samtaler med mere. Desuden hjælper jeg dig med at blive bevidst om din egen krop, sådan du mærker og reflekterer over belønningen ved at investere i din sundhed. Jeg ønsker at dele min viden og erfaring med dig. Jeg vil med stor glæde vise dig at motion, sundere livsstil og den rigtige kost er smertefri og at du nemt kan ændre på gamle vaner.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen
Hellebeth

Mentorordning

Jeg tilbyder forløb med mentorordning for stressramte, sygemeldte, aktivitets parate, fleksjobber mm, og samarbejder i øjeblikket med Brøndby kommune. Formålet med forløbet er at få hjulpet mennesker, tilbage til studiet eller arbejde.